Who's Don?

Blijkbaar zijn de wonden nog steeds vers bij Salman Khan. Vergeten en vergeven komt niet voor in zijn woordenboek. Wat is er nu weer gebeurd?

Op 31 augustus zal de nieuwe film van Salman Khan, Bodyguard, in premiere gaan. Zoals gewoonlijk wordt er voor de start van de film een filmtrailer getoond. De produktiemaatschappijen hadden afgesproken om de trailer van Don 2 te laten zien aangezien deze film over drie maanden in premiere zal gaan.

 

Helaas heeft Salman Khan hier op het laatste moment een stokje voor gestoken. Hij wil absoluut niks met Shahrukh te maken hebben. Daarom wil hij ook niet dat Shahrukh's trailer tijdens zijn film wordt vertoond.

 

Salman Khan heeft Karan Johar aangeboden om de trailer van Agneepath (Hrithik Roshan, Priyanka Chopra, Sanjay Dutt) te tonen. Deze kans heeft Johar dan ook met beide handen aangegrepen, dit tot grote irritatie van zijn boezemvriend Shahrukh Khan.

 

Salman Khan en Shahrukh Khan hebben sinds juli 2008 (tijdens het verjaardagsfeestje van Salman Khan's ex-vriendinnetje Katrina Kaif) ruzie met elkaar. Sindsdien hebben de beide sterren elkaar niet meer gesproken. Shahrukh heeft verschillende pogingen gedaan om weer vrienden te worden met Salman Khan maar het mocht niet baten.

 

Hier blijkt weer wie nou de echte Don is van Bollywood namelijk Salman Khan. De man die alles kan maken!

 

 

blog comments powered by Disqus
Who's Don?