New Love!

Nu Anushka's ex Ranveer Singh aan de haak is gegaan met Sonakshi Sinha is het nu de beurt aan haarzelf. Ze schijnt haar nieuwe liefde gevonden te hebben in Arjun Kapoor ( de zoon van Boney Kapoor).

De 20-jarige Arjun Kapoor die te boek staat als een van de grootste vrouwenverslinders van Bollywood ziet Anushka ook wel zitten. Volgens bronnen zijn de twee lovers de laatste tijd steeds vaker samen gespot in diverse clubs, restaurants en bioscopen.

 

Arjun Kapoor die gelinkt is met vele vrouwen zoals Priyanka Chopra, Shazahn Padamsee, Kangna Ranaut, Priyanka Chopra's onbekende nichtje heeft ook vele gossips en schandalen achter de rug.

 

Zo zou hij ook een geheime relatie hebben gehad met een getrouwde vrouw namelijk Malaika Arora Khan (de vrouw van Arbaaz Khan en schoonzus van Salman Khan). Ze zouden door Sohail Khan samen betrapt zijn in de lift met als gevolg een heftige vechtpartij.

 

Ook Salman Khan zou zich ermee bemoeid hebben en zijn broertje Arbaaz Khan verzocht hebben om Malaika zo snel mogelijk te dumpen na dit incident.

 

Ondanks alles is Arjun Kapoor gewoon doorgegaan met zijn leven en zijn Casanova-bestaan. Deze foute jongen heeft een immens grote fanclub van 16-jarige pubers in India. Binnenkort zal een film van hem verschijnen.

 

 

 

 

blog comments powered by Disqus
New Love!
New Love!
New Love!
New Love!