No way!

Deepika is erg kwaad op een regisseur, ze voelt zich bedrogen. Wat is er gebeurd? De actrice heeft een item-nummer gedaan voor Rohan Sippy’s nieuwste film Dum Maro Dum. In deze film danst en playbackt Deepika op het nummer Dum Maro Dum Mit Jayeh Gham. Ze was erg opgewonden om het nummer te mogen doen van haar grote idool Zeenat Amman.

De afspraak tussen Deepika en Sippy was dat zij een itemnummer zou doen voor zowel de originele song als de remix. Het origineel is goed gegaan, Sippy heeft zich gehouden aan alle voorwaarden van Deepika. Het probleem lag echter bij de remix. In de remix worden vrij schunnige en expliciete sexuele woorden gebruikt. Toen Deepika dit hoorde was zij behoorlijk kwaad op de regisseur. Dit is haar nooit eerder verteld. Ze wilde dan ook niet playbacken op dit soort taalgebruik.

Sippy kwam echter met een creatieve oplossing. Deepika gaat alleen playbacken op de “schone” woorden van de remix, zodra er verkeerd taalgebruik komt dan zal haar rug in beeld gebracht worden. Probleem opgelost!

De maker van de remix van de song Dum Maro Dum Mit Jayeh Gham is van geen kwaad bewust. “Ik weet niet wat er op de sets van de film is gebeurd. Dit interesseert mij ook niet. Ik kan kan je maar één ding zeggen en dat is dat deze remix heel India gaat wakkerschudden. Het heeft heel grof taalgebruik en is 100% swingend. We hebben de song afgestemd op de hedendaagse moderne jeugd. Die wil dit graag horen!” . Aldus de beroemde muziek regisseur Pritam.

blog comments powered by Disqus