Vriendinnen?

Katrina Kaif en Deepika Padukone zijn weer vriendinnen. Na een lange koude oorlog van ca. twee jaar zijn de beide dames weer “on speaking terms”. Na het feestje van Karan is het  “All izz well” tussen de twee, einde Catfight!

Zoals eerder vermeldt in onze eerdere nieuwsartikelen heeft Karan Johar onlangs een grote feest gegeven in het Four Seasons Hotel in Mumbai. Verschillende grootheden zijn erop afgekomen zoals Deepika Padukone en Katrina Kaif. Deze dames praten al een hele tijd niet met elkaar. Reden: onze jonge vrouwenverslinder Ranbir Kapoor.

Tijdens de shoot van “Ajab Prem ki Ghazab Kahani” twee jaar geleden konden Ranbir en Katrina het erg goed met elkaar vinden. Hun vrienschap werd steeds inniger en ze hebben beiden erg veel plezier gehad tijdens de opname’s van deze film. Deepika die toen een relatie had met Ranbir kreeg hier lucht van en is vliegensvlug naar de sets van “Ajab Prem ki Ghazab Kahani” gevlogen. Ze is toen een paar dagen daar gebleven om een oogje in het zeil te houden. Ze week niet af van Ranbir’s zijde. Dit tot grote irritatie en ergernis van Ranbir en Katrina.

Daarna is de relatie van Deepika en Ranbir op de klippen gelopen. Deepika heeft diep in haar hart altijd het gevoel gehad dat de oorzaak van de breuk van haar relatie bij Katrina heeft gelegen. Volgens verschillende bronnen heeft zij een bloedhekel aan Katrina. Daarom kon ze het ook even niet laten om een schuine opmerking (wat staat er in het paspoort van Katrina?) te maken richting Kat tijdens “Koffee with Karan”.

Maar nu is alles achter de rug voor Deepika Padukone, Ranbir Kapoor is voor haar voltooid verleden tijd. Daarom is zij naar Katrina Kaif toegelopen en heeft het volgende gezegd: “Katrina, ik wil je even zeggen dat ik niks tegen je heb. We hebben elkaar twee jaar genegeerd en hebben blijkbaar met misverstanden rondgelopen. Jo ho gaya so ho gaya, zand erover. Ik ben nu erg gelukkig met mijn leven en ik wens jou het allerbeste”

Katrina keek haar droogjes aan en zei: “Oh, okee dat is mooi om te horen.” Deepika had echter iets meer verwacht, maar ging weer verder met feesten. Het zwaarste woord is immers gesproken.

Het ziet ernaar uit dat de kans steeds groter wordt dat de beide actrice’s in één film zullen spelen. Beide dames hebben al die tijd geweigerd om samen in één film te spelen. De stille wens van Karan Johar zal toch werkelijkheid worden om Katrina en Deepika samen voor Dostana 2 te strikken.

blog comments powered by Disqus