All tha Best!

De superster gaat zich laten nakijken door Amerikaanse artsen die zich gespecialseerd hebben in de zeldzame ziekte Trigeminal Neuralgia. Salman lijdt al sinds 2007 aan deze ziekte. Khan heeft hierdoor al een geruime tijd last van fikse pijnen in zijn kaak, wang en rechterhelft van zijn gezicht. Hij wilde eigenlijk al eerder vertrekken maar moest zijn vertrek staken vanwege de heersende orkaan Irene in de VS.

Voor zijn vertrek heeft Salman Khan vele beterschap-wensen gehad van zijn familie, vrienden en collega's. Zo heeft Karishma Kapoor (de oudere zus van Kareena Kapoor) hem bezocht en Khan beterschap gewenst.

 

Een totale verassing voor Sallu was dat hij gisterenavond is bezocht door Hrithik Roshan. Roshan die in de buurt was van Salman's huis om zijn promo van zijn nieuwste film Agneepath te promoten wilde kost wat kost op bezoek gaan bij Salman Khan om hem beterschap toe te wensen.

 

De twee hebben samen ongeveer twee uur doorgebracht. Deze morgen is Salman Khan naar Amerika vertrokken. Check de foto's.

 

Wij wensen Salman veel beterschap toe!

blog comments powered by Disqus
All tha Best!
All tha Best!