Preeto Fashion

De Pakistaanse volkszanger Abrar-Ul-Haq gaat de modebranch in. Als de ene artiest iets doet kan de andere niet lang achter blijven. Zo zijn andere bekendheden de fashion ingegaan zoals Junaid Jamshed en Shahid Afridi.

Abrar-Ul-Haq heeft dan ook onlangs een fashionboetiek geopend met mooie en tevens betaalbare kleding voor vrouwen. Ibrar heeft gekozen om zijn fashion een merknaam te geven namelijk Abrar-Ul-Haq couture by Preeto.

 

Er is gekozen voor de naam Preeto omdat deze naam verwijst naar de succesvolle hit van de zanger.

 

Ter gelegenheid van de opening van Abrar's boetiek is er een groot feest gegeven in Gulberg te Lahore in Pakistan.

 

Verschillende grote namen uit de Pakistaanse fashion- en filmwereld waren aanwezig. Ook enkele hooggeplaatste politici, zoals de gouverneur van Punjab, hadden tijd vrijgemaakt om de fashion van Abrar te bewonderen. 

 

Abrar-Ul-Haq heeft zelf niet veel met fashion, maar heeft enkel en alleen deze boetiek en fashionlijn opgericht om mensen in Pakistan te helpen. Hij wil zo mensen een baan aanbieden die in de winkel maar ook in kledingfabriek kunnen werken. Hiernaast wil hij de opbrengsten gaan besteden aan goede doelen.

 

De kleding zal vrij betaalbaar zijn, dan moet je denken aan kleren tussen de 30,- en 110,- euro. Preeto is dus redelijk te betalen!

 

Abrarulhaq Couture Preeto fashion collectie is te verkrijgen te 1-B-3 Gulberg III, Lahore (tegenover de Gloria Jeans winkel).

 

Check de collectie rechts!

 

Starspice: Wij wensen Abrar veel succes met zijn nieuwe business- wij hebben maar een leuze in onze hoofd: "Assa te Jaane Preeto di Boutique!"

 

 

blog comments powered by Disqus
Preeto Fashion
Preeto Fashion
Preeto Fashion
Preeto Fashion
Preeto Fashion
Preeto Fashion