Geile Bipasha

Bipasha heeft vier keer per week sex. Althans als wij haar mogen geloven. Bipasha Basu spreekt alle persberichten tegen dat zij en John een saaie koppel zouden zijn. Volgens verschillende media zouden Bipasha en John een hele saaie relatie hebben. De koppel is nooit samen te zien op grote gala’s en events, ze zijn beiden altijd vaak aan het werk en van een sexleven zou er geen sprake zijn.

Bipasha die op het moment last heeft van een muisarm heeft verbaasd gereageerd.

“Ik kan mij niet voorstellen dat wij saai zijn. Het klopt dat John en ik acht jaar een relatie hebben. Wij zijn ook geen pubers meer, maar wij zijn zeker hot! Wij hebben vier keer per week sex en andere dagen zijn wij gewoon erg druk. Wij zijn niet vaak samen op feesten omdat wij daar geen behoefte aan hebben. Wij zijn happy met elkaar en wij zijn beslist geen saaie koppel”. Aldus Bipasha basu.

Starspice: Beste Bipasha, heel Bollywood weet dat jij erg vaak op weg bent voor filmopname’s. Jouw vriend John is ook altijd maar bezig, soms zijn jullie tijden niet bijelkaar. Hoe kan het dat jullie dan vier keer per week sex hebben? Of zou Bipasha telefoonsex bedoelen? of cybersex? of sex met haarzelf, vandaar haar muisarm!

blog comments powered by Disqus