Avontuur!

Abhishek Bachchan is jarig en zijn vrouw Aishwarya gaat hem een groot avontuur kado geven. Junior Bachchan die momenteel voor opname’s in Nieuw-Zeeland zit voor zijn film Players is totaal niet op de hoogte. Aishwarya is van plan om samen met een paar vrienden van Abhishek naar Nieuw-Zeeland te vliegen .

Wij hebben van bronnen vernomen dat Aishwarya van alles al geregeld heeft. Zo heeft zij de regisseurs van Players,  Abbas-Mustan, gevraagd of Abhishek die dag vrij kan krijgen. Dit is haar goed gelukt want de regisseurs hebben besloten om die dag de hele team vrij te geven zodat iedereen kan meegenieten van de grote verjaardagsfeest van Abhishek.

Wat heeft Aishwarya in petto voor haar manlief die 35 jaar is geworden?

Op de planning staat: Bungee-jumpen, wildwater varen, mountainbiken en bergbeklimmen. Abhishek is altijd al een liefhebber geweest van wilde avonturen, hij komt er telkens maar niet aan toe omdat hij te druk is met werken. Nu is zijn wens eindelijk in vervulling gegaan.

Daarnaast heeft Abhishek vele felicitaties gehad van zijn collega’s via Twitter. Preity Zinta, Genelia D’Souza, Uday Chopra, Riteish Desmukh, Neil Nitin Mukesh, Bipasha Basu en vele anderen.

Starspice: Wij wensen Abhishek nog vele jaren. En nu maar hopen dat Abhishek dit artikel niet leest anders komt hij erachter wat zijn vrouwtje voor hem heeft georganiseerd.

blog comments powered by Disqus