Sexy Sh*t

Deepika staat wel heel sexy op de poster van Dum Maaro Dum. Deepika wil naar eigen zeggen de sex-appeal van de legendarische actrice Zeenat Aman evenaren. Ze heeft dan ook alles maar ook alles uit de kast gehaald om zo sexy mogelijk te lijken.

Deepika is er helemaal klaar voor om te schitteren in de item-nummer van de remix-versie van Rohan Sippy’s Dum Maaro Dum. Deepika wil zich bewijzen, ze wil er superstrak uitzien en wil qua sex-appeal Katrina Kaif (Sheila ki Jawaani) en Malaika Arora Khan (Munni badnaam hui) ver achter haar laten. Ze heeft speciaal voor dit nummer extra hard haar buikspieren getraind en is onder een zonnebankje gegaan om een bruinere tint te krijgen.

Het resultaat mag er dan ook wezen. Er is een nieuwe afbeelding / poster gepresenteerd op internet met Deepika Padukone. Haar buik is in volle glorie te zien met een gettatoeerde afschrift. De first look van Dum Maaro Dum is bij deze dan ook erg sexy en heel imponerend.
Dum Maaro Dum is een Thriller, geregisseerd door Rohan Sippy met de volgende acteurs en actrices: Abhishek Bachchan, Rana Daggubati, Bipasha Basu en Prateik Babbar. The film draait vanaf 22 April 2011 in de bioscopen.

blog comments powered by Disqus