Einde Rahat Fateh Ali?

Zoals eerder vermeld is Rahat Fateh Ali Khan onlangs opgepakt op de luchthaven van Mumbai met een smak geld. De Indiase Douane was van mening dat Rahat met zwart geld de grens over wilde steken en dit is onacceptabel. Rahat Fateh Ali Khan moest voorkomen voor de rechtbank. Dankzij zijn contacten bij enkele Pakistaanse hooggeplaatste pieten kon Rahat op tijd vrijkomen.

Vele anderen in Bollywood zijn teleurgesteld in Rahat Fateh Ali Khan. Zij begrijpen dan ook niet dat Rahat met zwart geld bezig is. Hij moet gewoon eerlijk zijn belasting betalen aan de staat, hij heeft het geld immers in India verdient.

Vier prominente componisten hebben een aantal nummers gepland met Rahat in de komende zes maanden voor verschillende film. Drie componisten willen niet meer werken met de arme Rahat.

“Rahat Fateh Ali Khan heeft een geweldige stem, maar deze zwart-geld-affaire zal natuurlijk zijn consequenties hebben. Ik ben bang dat ik anders met de Belastingsdienst te maken krijg en daar heb ik geen zin in. Ik zal Rahat helaas moeten vervangen. We hebben genoeg talent in India.” Aldus een beroemde componist in India.

“Ik heb besloten om Rahat Fateh Ali Khan te vervangen door Daler Mehndi voor alle nummers. Ik wil niet werken met mensen die nota bene geld in ons land verdienen en dit allemaal verduisteren. Stank voor dank!” Aldus een andere componist.

Betekent dit het einde van Rahat Fateh Ali Khan in India? Wij houden jullie op de hoogte!

blog comments powered by Disqus