Papa + Feest

Kareena en Karishma Kapoor  hebben het verjaardagsfeestje van hun vader gevierd. Kareena heeft het maar druk. Ze is op het moment met een paar films tegelijkertijd bezig. Toch heeft zij tijd vrij kunnen maken voor het verjaardagsfeestje van haar vader. Zij heeft een dagje vrijgenomen van haar opnames voor haar nieuwste film Mere brother ki Dulhan.

Vrijwel de gehele Kapoor clan was aanwezig op het feestje, van Karishma Kapoor naar Ranbir Kapoor als Rishi Kapoor en zijn vrouw Neetu. Er werd veel gelachen op het feestje, iedereen was in een feeststemming.

Er werden geen cadeaus gegeven aan de jarige jop. De vader van Kareena en Karishma Kapoor, Randhir Kapoor, heeft een hele strenge beeld over verjaardagen. Zo wil hij geen cadeautjes geven maar ook geen cadeautjes ontvangen. Dat is zijn visie, zijn geloof.

Hier werd natuurlijk respect voor getoond en niemand had cadeautjes meegenomen. Hiernaast  houdt Bebo en Lolo’s vader ook van privacy. Voor het feestje werd een onbekend kleine lounge / club uitgekozen in Mubai die niet teveel bekend is bij celebs , fans en de pers.

Randhir Kapoor is 64 jaar geworden.

Wij wensen Randhir Kapoor een fijne verjaardag!

blog comments powered by Disqus