Aati Kya Khandala!

Aamir Khan gaat wel heel iets vreemds uithalen in Dhoom 3. Hij gaat namelijk een liedje zingen. De beroemde muziek composer Pritam is bezig met de nummers en achtergrondmuziek voor Dhoom 3. Hij denkt erover na om Aamir ook een nummer te laten zingen. Khan heeft in het verleden ook een nummer op zijn naam staan namelijk “Aati kya Khandala” van de film Ghulam. Dat was een echte superhit!


Alhoewel alles wat Aamir Khan aanraakt veranderd in goud, wordt er toch tijd noch moeite bespaard om Dhoom 3 een groot succes te maken. De team is samengesteld, de producers hebben een extreem hoog budget neergezet, de locaties zijn bepaald, de salaris van Aamir staat vast en een tijdschema wordt nu vastgesteld.

Muziek composer Pritam heeft de opdracht gekregen om al zijn projecten voor andere films in juni af te ronden. Daarna gaat hij zich fulltime richten op 1 project en dat is Dhoom 3.

Ook Aamir is volop in voorbereiding, hij is verschillende looks aan het bekijken. De perfectionist wil er natuurlijk uitzien als een echte slechterik. Dit is de rol die hij immers gaat spelen.

Dhoom 3 wordt een van de duurste en grootste films uit de historie van Bollywood.

blog comments powered by Disqus