De Shah Effect

Een fan heeft ca. 2800,- euro uitgegeven om een glimp van haar idool SRK op te vangen. Dit is nou de Shah Rukh Khan effect. De 27-jarige dame is afgereisd van Kuala Lumpur naar Malacca (ca. 150 km)  in de hoop om Shah Rukh Khan te kunnen ontmoeten. Khan is voor een maand in Maleisië voor de filmopnames van Don 2.

Mehjabeen Erum Alim van Bangladesh, heeft een nacht voor het hotel van King Khan geslapen en heeft tevens 2800,- euro uitgegeven aan haar reis om Shahrukh te mogen zien. Ze is al fan sinds haar puberteit-jaren en heeft  altijd gedroomd om haar idool in levende lijve te ontmoeten.

Shahrukh Khan heeft haar gezien, hij heeft een glimlach gegeven en is verder doorgelopen. Hij heeft geen woord gesproken. Shahrukh spreekt namelijk niet voordat hij met de opnames van een film gaat beginnen. Dit doet hij om in zijn rol te kunnen blijven.

Mehjabeen heeft hier geen genoegen mee genomen en was vastbesloten om de volgende dag weer in de buurt van het hotel van Khan te blijven zodat ze hem de volgende dag weer kon zien.

Shahrukh Khan had in de krant gelezen over Mehjabeen dat zij veel geld heeft uitgegeven om haar idool te kunnen zien. Hij vond dit een lief gebaar. De volgende dag heeft hij navraag gedaan naar zijn fan en is hij met haar op de foto gegaan.

Mehjabeen: “Het is een onbeschrijfelijk gevoel en ik ben erg blij om hem een keer ontmoet te hebben. Ik voel mij net in dromenland. Wel jammer dat hij niks heeft gezegd. Dit doet hij nooit voor zijn opnames. Hij knikte en gebaarde, ach ja, dan moet ik hiermee maar genoegen nemen.”

blog comments powered by Disqus