Duur, heel duur!

Lara Dutta en Mahesh Bhupathi zijn getrouwd, terwijl familie Bhupathi kwaad is. De Bollywood actrice en de tennis-ster zijn happily married. Dat is mooi, maar de familie van Bhupathi is boos.

Het huwelijk van Lara en Mahesh heeft officieel in het Gemeentehuis van Mumbai plaatsgevonden. Daarna heeft familie Bhupathi een groot feest thuis gegeven voor familie en vrienden. Nu wordt er apart een groot feest gehouden in Goa voor vrienden van Lara en Mahesh.

De familie  Bhupathi vindt het puur geldverspilling om nog een keer een groot festijn te houden in Goa uitsluitend voor vrienden. Zij zijn van mening dat Mahesh dit feestje geeft om golddigger Lara tevreden te houden. Lara zou van Mahesh een exclusief feestje in Goa geëist hebben plus een diamanten halsketting van een onbetaalbaar hoog bedrag.

Volgens verschillende mensen die op het feestje van Lara en Mahesh in Goa aanwezig waren had Lara een ongelooflijk mooie ketting om haar hals. Het gaat hier om een exclusieve ketting bestaande uit grove en geslepen diamanten en parels. Hiernaast had zij ook bijpassende oorbellen. Volgens insiders heeft Mahesh dit een kleine fortuin gekost.

Starspice: Tsja Mahesh, je moet wel iets over hebben voor een Bollywood-chick!

blog comments powered by Disqus