Stoute Akki

Akshay Kumar gaat vreemd. Volgens Bollywood-insiders kan Akshay met zijn tengels niet van de vrouwtjes afblijven. Zo zou hij Anuskhka Sharma in haar billen hebben geknepen.

Akshay “Khiladi” Kumar was voor zijn huwelijk de playboy van Bollywood. Hij heeft verschillende vrouwen als onderbroeken versleten. Zo zou hij een relatie hebben gehad met Shilpa Shetty, Raveena Tandon, Pooja Batra, en verschillende B-actrices uit de jaren negentig.

Akshay Kumar is nu al een tijdje getrouwd met Twinkle Khanna. Volgens insiders is hun huwelijk “versleten” en is Akshay zijn huwelijk een beetje zat. Akki is alleen maar aan het werk en is in een sleur terecht gekomen. Zijn dierlijke player-instincten zijn weer opgekomen en meneertje is weer op vrouwenjacht.

Zo zou hij tijdens verschillende opnames intiem zijn geweest met Katrina Kaif. Ook zou hij tijdens de opnames van Patiala House Anushka Sharma in de billen hebben geknepen.

Verschillende dames in de industrie die anoniem willen blijven hebben aan onze Bollywood-insiders verteld dat ze het gedrag van Akshay een beetje zat zijn.

“Hij is getrouwd met Twinkle dan moet hij haar ook trouw blijven. Wij weten dat hij intiem is geweest met andere actrices zelfs nadat hij getrouwd was. Tevens is het niet te geloven welke openingszinnen hij gebruikt om dames te versieren. Zo kwam hij tijdens het feestje van Tees Maar Khan naar ons toe en weet je wat hij zei? Ik ga jullie geen vuurtje vragen, want ik sta al in de fik.” Aldus een Bollywood-dame die liever onbekend wil blijven.

Starspice: Mooie openingszin Akki, wij kennen er nog één: “Is dat een ladder in je panty of de stairway to heaven?”

blog comments powered by Disqus