“Kangna is lekker”

“Kangna is een lekker wijf” aldus R. Madhavan. Kangna Ranaut en R.Madhavan spelen samen in de romantische komedie Tanu weds Manu.

Ondanks vele meningsverschillen met Kangna is R.Madhavan erg gecharmeerd van Kangna. Volgens hem is Kangna een lekker en een pittig wijf.

“Het klopt dat ik meningsverschillen heb gehad met Kangna, maar de pers heeft het allemaal opgeblazen. Kangna is een lekker en pittig wijf. Ze weet wat zij wil en heeft de kar getrokken. De meeste actrices die ik ken die doen wat zij moeten doen, maar Kangna niet. Ze heeft gedurende de hele film met ons meegedacht en ook aardig overgewerkt. Ik kijk ernaar uit om nog eens met haar te werken. Ze is echt een top-actrice die het ver gaat schoppen”. Aldus R. Madhavan.

Tanu weds Manu is een romantische komedie over twee tegengestelde karakters die met elkaar in het huwelijksbootje treden. Manu is een keurige jongen, erg gehoorzaam aan zijn ouders terwijl Tanu een opstanderige meisje is die totaal niet wil trouwen met een jongen als Manu.

Tanu weds Manu draait vanaf 25 februari in de Nederlandse bioscopen.

blog comments powered by Disqus