Leugen of waarheid

Hij is uit de school geklapt. Een voormalige bodyguard van Salman Khan heeft flink de vuile was buiten gehangen. Hij heeft namelijk een aantal interessante feitjes en nieuwtjes over de superster naar buiten gebracht.

Ajay Kumar, de voormalige bodyguard van Salman, heeft gezegd dat het wel vaker voorkwam dat de superster zich overeind hield met pillen en coke. Ook beweerd de ex-bodyguard dat hij weleens vaker gesprekken heeft gehad met Salman over zijn drukke leven en hoe hij het allemaal volhield.

 

“Ik heb een aantal woeste avonturen met Salman Bhai beleefd, ik heb veel wilde mensen meegemaakt, maar niet zo wild als hij. Vaak dacht ik: hoe houdt hij dit in godsnaam vol? Opnames, interviews, commercials, optredens, voorbereidingen, de man werkt negentig tot honderd uur per week. Salman gebruikt veel alcohol, maar ook veel pillen en coke. Volgens mij heeft hij een metalen neusgat...zo, hij kan snuiven zeg, niet te geloven. Ik heb ook weleens meegesnoven, maar daarna deed ik niet meer mee, het maakt me depressief”, vertelt Ajay.

 

Ook vertelde Ajay dat Salman van zijn management er maar al te graag “hoerig” eruit moest zien, alhoewel hij daar geen zin in had.

“Ik heb in Bollywood een imago van een hoer. Ik moet elke dag mijn spieren oppompen, pillen inslikken, allemaal om er maar erg strak uit te zien. Ik zou heel graag gewoon een los shirt willen dragen, maar ik moet altijd maar van die strakke t-shirts en strakke spijkerbroeken dragen. Ik voel mij echt een hoer, echt waar!” Aldus Salman Khan als wij Ajay Kumar mogen geloven.

 

Starspice: Wij hebben medelijden met Salman Khan.

blog comments powered by Disqus
Leugen of waarheid