Ruzie

Shahrukh en Salman zijn aartsrivalen van elkaar, wat niemand weet is dat Ajay Devgn en Akshay Kumar elkaars bloed wel kunnen drinken. De twee hebben al een lange tijd ruzie met elkaar.

Onlangs is de “koude oorlog” tussen de twee weer ververst doordat de makers van het TV-programma Khatron ke Khiladi de beide acteurs hebben gevraagd om de show te presenteren. Nu willen de beide acteurs de show wel hosten, maar samenwerken met elkaar daar hebben ze totaal geen zin in.

De beide acteurs hebben een zware hekel aan elkaar. De ruzie is al aan de gang sinds de film Khakee uit 2004. Ajay Devgn had toen duidelijke afspraken gemaakt met de regisseur van de film dat hij een grotere rol zou krijgen dan Akshay Kumar.

Akshay heeft achteraf de regisseur onder druk gezet om hem een grotere rol te geven. Tevens had Akshay Kumar de montageteam opgelegd om de scenes van Ajay de verwijderen en zijn scenes meer in beeld te brengen. Deze zure actie van Akshay heeft Ajay nooit kunnen verteren.

Hiernaast heeft de serieuze Ajay de rokkenjager Akshay nooit gemogen. Hij kon dan ook niet begrijpen dat Akshay zo los en vulgair met dames om kan gaan. Tijdens de shoot van Khakee was Akshay Kumar een eitje aan het bakken voor Aishwarya Rai. Hij vroeg haar nonchalant met een grote grijns op zijn gezicht: “Hoe wil jij je eitje hebben, gebakken of bevrucht?” Aishwarya wist even niet wat zij moest zeggen.

Ajay is toen voor haar opgekomen en heeft een flinke ruzie gehad met Akshay. De geruchten gaan dat ze bijna hadden gevochten.

blog comments powered by Disqus