Boys only, Bitch!

Kangna is op een feestje door Salman Khan eruit gegooid. Salman had voor haar maar één simpele mededeling: “Boys only, Bitch!” Salman Khan is op het moment voor de opnames van zijn film Anees Bazmee’s Ready in Thailand. Ajay Devgn, Sanjay Dutt en Kangna Ranaut zijn ook in Thailand voor de opnames van hun nieuwste film David Dhawan’s Rascalsos.

Het leek Salman Khan wel een goed plan om Ajay, Sanjay en Kangna een dagje uit te nodigen op de sets van Ready. Salman Khan heeft hun een klein cameo-rolletje aangeboden. Daarna hebben de heren besloten om met zijn allen een feestje te houden in het hotel van Salman Khan. Kangna die het ook erg naar haar zin had met de jongens wilde ook mee. Salman had haar meteen duidelijk gemaakt dat het “boys-only” was.

Volgens insiders werd er flink op los gefeest; drank, vrouwen en verdovende middelen speelden de hoofdrol op Salman’s feestje. Kangna Ranaut die ook stevig kan drinken besloot ondanks de mededeling van Salman toch naar het feestje te gaan. Eenmaal aangekomen nam Salman het arme meisje bij haar arm, gaf haar een kus op haar wang, nam haar mee naar de deur en duwde haar de kamer uit met de mededeling: “Boys only, bitch!”

blog comments powered by Disqus