You go Chops!

Priyanka heeft haar fan bedreigd: “Bek houden voordat ik echt boos wordt!” Je moet Piggie Chops niet boos maken anders heb je een groot probleem. Tijdens een live interview irriteerde de fan Priyanka meerdere malen.

Hij zei tegen haar dat ze een nep-Punjabi was. “Wat heb jij nou gedaan voor de Punjabi’s, nep Punjabi? Eerst moest Priyanka hierom lachen, ze dacht namelijk dat het om een grap ging. De man ging echter maar steeds door om haar steeds uit te maken voor een nep-Punjabi. Toen was de maat vol voor Prinks.

“Jij moet je grote bek houden voordat ik echt boos wordt, vriend” snauwde Priyanka tegen de man. Door deze opmerking verdween de man als sneeuw voor de zon.

“Priyanka is een heel warmhartig mens die respect heeft voor iedereen, deze man heeft haar echt boos gemaakt. Wij begrijpen niet waar deze man vandaan kwam en waar hij naartoe is gegaan. Nogmaals, mevrouw Priyanka Chopra is een keurig nette vrouw die dit soort taalgebruik normaliter niet in de mond neemt.” Aldus een woordvoerder van Priyanka Chopra die haar reputatie probeerde glad te strijken.

Starspice: Wij vragen ons af of Shahid Kapoor ook zo hard wordt aangepakt door Priyanka.

blog comments powered by Disqus